OBOS Forsikring - for deg og din bolig

Det skal være lett å velge ny bolig og å forsikre den. Derfor gir OBOS Forsikring 3 måneder gratis og ekstra gode vilkår for deg som kjøper en ny Block Watne bolig.

Nyboligforsikring - for enebolig eller rekkehus

En ny bolig fortjener den beste forsikringen. Ved å tegne OBOS Nyboligforsikring på huset ditt vil du få vår beste forsikring gratis i 3 måneder, med den laveste egenandelen (kr 4 000) og uten forpliktelser.

Finn pris på Nyboligforsikring her

Innboforsikring 

Dine eiendeler trenger forsikring også i ny bolig. Ved å tegne OBOS Innbo for nye boliger så vil du få vår beste forsikring gratis i 3 måneder, med den laveste egenandelen (kr 4 000) og uten forpliktelser. 

Finn pris på Innboforsikring her

Betingelser

Avtalen vil ikke bli fornyet uten at du ber om det. I løpet av disse tre månedene vil du bli kontaktet av oss med et godt tilbud til konkurransedyktige betingelser.

For å kunne benytte deg av dette tilbudet må du flyttet inn i en ny bolig ferdigstilt og kjøpt av Block Watne i inneværende år.

Har du allerede flyttet inn og tegnet forsikring hos andre? Du kan overføre forsikringen til oss og få gratis forsikring i 3 måneder, så lenge boligen er bygget i inneværende år. 

OBOS Forsikring